Automate your Marketing
with Womplify




 
Our Hero...

By: esmawaty areel hafezee

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Dec-2007 08:54 Email | Share | | Bookmark
langkawi

 
 
 
View all 39 photos...
pagi pagi lagi kami kaum-kaum ibu terus bersiapkan diri...maklumlah van yg kami booking nk ambik pukul 8 pagi..kami ke lcct naik 1 van dan sebuah kereta...(maklumlah ramai..hihihi)lepas part kami setel, baru kitorang kejutkan anak masing-masing...nasib baik kejutkan areel pagi tu, dia ok...tak meragam pun...


ambik gambar dulu..


tengoklar aksi areel tu...dok depan skali...si ketua rombongan


nasib baik areel tido jek dlm flight


me n hubby


dh dekat nk sampai areel pun bangun dari tido


kami sesama biras bergambar bersama anak masing2


hari ke-2 :bergambar d puncak gunung


areel meronta nk turun..


kat kereta kabel


gambar belakang tu nampak laut dan langit macam bercantum...memang cantik sangat


sesudah turun dari kereta kabel...pegi rabbit park...areel suka sangat tengok rabbit..ada ke patut panggil rabbit nyong...nyong...nyong...


sempat lagi areel naik racing car..sebelum kami pulang dari tempat kereta kabel


hari ke-3:areel,papa n tok abah...bangun dr tido areel terus mandi laut..mama tk join sebab nk kemas barang..tgh dh nk check out...



[img]http://farm3.static.flickr.com/2260/2093181764_e2cee5a929_b.jpg">
berlatarbelakangkan pantai cenang


maktok bersama cucu-cucunya...n aku menantunya


areel naik troli...kt airport langkawi


sempat lagi ambik gamba sebelum pulang


areel yg tido sepanjang balik ke kl...asyik tido dlm flight jek

.
yea..dh selamat sampai di lcct

Quote:
baru ari ni aku dapat upload gambar2 kt langkawi..sejak akhir2 ni banyak sangat keje nk setel...bz sesangat..dan bercampur lak aku mengalami sindrom min alif lam sin ..tak tau lar kenapa
nway, utk pengetahuan semua percutian kami selama 3 hari 2 malam ini (flight+hotel) ditaja oleh keluarga mertuaku...thanks mak n abah yea..moga dimurahkan rezeki dan happy selalu...
sebenarnya...ini kali ke3 aku ke langkawi..juga kali ke3 bagi suamiku..tapi dulu tu time tk kawin lg so, kira kali pertama lar bagi kami pergi bersama-sama..sebab itular tk banyak sangat tempat bersejarah yg kami pergi, sebab kami dh pernah pun pergi dulu


Thursday, 6-Dec-2007 07:13 Email | Share | | Bookmark
cerita on the way 2 kl

hari khamis,kami bertolak ke kl. sebab esok pagi kami nak ke langkawi...dari melaka lepas maghrib...on the way,husband singgah pasar malam jap utk beli makanan alas perut dlm kereta...dekat kol 8 baru gerak..kemudian, terpaksa berenti kt tepi jalan sebab tetiba jek areel muntah...habis baju areel n seluar aku pun kena...pastu tukar baju areel n basuh kereta sikit2 tempat kena muntah areel..

sepanjang perjalanan ke kl, areel tido...fuuhhh lega....tapi yg aku geram lepas aje tol sungai besi..jalan jem giler..tension aku dibuatnya...areel lak tersedar dari tido n terus mengamuk...susu lak dah habis...dengan sedaya upaya laki aku pun terpaksa lar buat susu areel dalam kete sambil drive sikit2...rupa-rupanyer polis wat road block...geram betul...pastu baru aku tau rupanya kt kl nak wat demonstrasi..ayoo..patut lar...menyusahkan orang jek...kami sampai di desa petaling dlm 10.15 mlm...kemudian,kami makan kt restoran mamak kt situ dulu barular pegi ke rumah abang iparku...


kesian tak tengok gambar tu areel yg terlalu mengantuk




Thursday, 6-Dec-2007 02:59 Email | Share | | Bookmark
jalan jalan d malacca

pya n areel
kita ambik gamba dulu
me n hubby
View all 27 photos...
kami bertolak keluar dari rumah dlm pukul 8 pagi...on the way kami singgah breakfast di batu 9..kedai apa ntah nama dia...memula ingat nk singgah di restoran zaman, tapi punyalah ramai orang so tk jadi singgah situ...dlm pukul 9 lebih baru bertolak ke melaka, sesudah kami semua kenyang..hihihi.....kami konvoi 3 buah kereta....kereta aku adik aku yg drive..on the way tu, nasib baik areel tido jek...kalau tak penatlar layan karenah dia dlm kete...bila dh masuk segamat baru dia sedar..dan mulalah aktiviti biasa dia dalam kereta
dlm kol 1 kami sampai alor gajah dan terus je menuju ke hotel di banda hilir..kami dok service apartment 3 bilik memandangkan kami ramai..buleh jimat sikit...
seperti yg abah aku planning kunun2 nk g melaka 3 hari 2 mlm jek..tapi, oleh kerana adik aku yg kecik skali kata takmoh balik lagi, jadi diorang pun extend sehari lagi...ari rabu baru balik aku ok jek sebab kalau tak mesti boring hanya aku dan areel jek tinggal
so, hari rabu, lepas check out dan makan tgh family aku pun balik semula ke kuantan..tinggallar aku dan areel jek dan suami aku kena masuk pulak keje lepas tu
Quote:
tak banyak sangat ambik gambar sebab di siang hari aku tak keluar sangat..bukan apa abah aku ada urusan yang perlu disetelkan d waktu malam jek kami kuor reramai..lagipun aku tunggu laki aku balik keje lar dulu



aktiviti memula sampai hotel, terus kami semua dok terjun dlm pool..areel pun bukan main suka lagi


abah n ma..jenjalan kt dataran pahlawan


poksu n areel naik train


bergambar bersama dari kiri : laki aku,abah,along, kakak iparku kak ita memangku her dotter sofieya,ma,satu-satunya adik beradik pompuanku farisha, e.g


areel,aku,anak along aku:iskandar,yus, haiqal


areel suka sangat dapat bergerak bebas


makan time


bergambar bersama sebelum pulang


Friday, 16-Nov-2007 00:58 Email | Share | | Bookmark
cuti cuti malaysia

hari ni last aku kerja hihihi...bukannya berenti kerja tapi cuti lar...kami akan ke melaka ahad ni...semua family aku pun ikut ke melaka...maklumlah dh cuti sekolah kan...selasa baru family aku balik ke ktn semula...aku dan areel kena tinggal..huhuhu..khamis petang (lps hubby blk keje) aku akan bertolak ke kl sebab jumaat tu kami akan ke langkawi ke langkawi aku bersama2 keluarga mertua lak.. semuanya 17 orang termasuklah areel(cucu paling kecik)...ahad petang baru balik ke kl semula dan isnin baru balik ke ktn..dan seperti biasa suamiku akan pulang ke melaka semula sorang2 mlm tuh... ari selasa baru aku masuk keje dan aku tlh pun dpt bayangkan mcmana rupa mejaku nanti ari selasa tuh... takyah pikir lar, yg penting cuti cuti cuti dulu....


Friday, 9-Nov-2007 07:19 Email | Share | | Bookmark
areel at taman gelora

ewah ewah..nak main gelongsor yea
wow...beshnyer
alaa..dh sampai daa
View all 6 photos...
sabtu lepas kebetulan papa tak keje, petangnya kitorang bawak areel jenjalan....memula kitorang makan mee kari kat planet curry di kubang buaya...areel makan pau habibi jek sebab areel tak buleh makan mee kari lagi pedas tau nanti areel menjerit
lepas tu lak, kitorang pegi ke taman gelora...bawak areel main kat situ...seronok sangat areel dapat main macam2...nanti mama bawak areel main lagi yea


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net